Nando's

Grand Central, Birmingham

scroll

Nando's

Grand Central, Birmingham


On Sunday 20 September 2015, after 5 years in the making, the stunning New Street Station and Grand central development was opened to the public. Situated above New Street station, Nando's Grand Central enjoys unrivalled levels of footfall in one of the best performing trading environments available to retailers today.

The entire development was targeted to gain a BREEAM rating of 'very good' and as such we had to ensure the the lighting scheme was as efficient as possible. Every luminaire we used in our design and what ended up installed was LED, on this project we achieved an average luminous efficacy per unit of 95.5 lumens/watt.

Bespoke spiral light fittings, multi coloured Czech glass and the warm tones of reclaimed oak wall boarding, juxtapose and soften the harder elements of the retained concrete architecture and the crisp geometric patterned ceramics.


Interior Designers

Harrison


More from Nando's

Back to Projects