Nando's

Meadowhall, Sheffield

scroll

Nando's

Meadowhall, Sheffield


Set in 'The Oasis' of The Meadowhall Centre in Sheffield is this 160+ seater Nando's Restaurant. The development took place in earlier 2015 and was designed by Harrison. Using a host of dedicated LED fittings including in-ground uplights, linear LED, downlights and spotlights all of which were manufactured by The Light Corporation.

Due to the nature of this Harrison scheme, and the sheer amount of details that we had to pick up on with the lighting, we found ourselves using predominately architectural light fittings. The challenge here was to bring in a single type of decorative to contrast with the rest. The Czech glass pendants did this perfectly, these were produced bespoke for this project and in a variety of warm colours. In conjunction with the reclaimed timer walls, they give the scheme that subtle softness needed in a restaurant full off jagged screens, rusted metal panels and heavy steels.


Interior Designers

Harrison


More from Nando's

Back to Projects